Vit Ischoklad med Lime och Kokos

Vit Ischoklad med Lime och Kokos

Ischoklad kan ju göras i så många olika varianter och här sätter verkligen bara fantasin sina gränser. Ta bara era favorit smaker och blanda ihop med choklad och kokosfett så blir det förmodligen smaskens. Detta recept på Vit Ischoklad med Lime och Kokos är magiskt gott för oss som gillar just lime och kokos och den söta vita chokladen så ni som håller med mig om att de smakerna är magiska, lova att ni provar detta! Såå gott de bara smälter i munnen. Vit choklad kan ju bli lite väl sött ibland men dessa blir förvånansvärt fräscha av den syrliga limen och bryter av alldeles perfekt mot det söta. Testa!

Vit Ischoklad med Lime och Kokos
Vit Ischoklad med Lime och Kokos
  • 200 g hackad vit choklad
  • 100 g kokosfett
  • 1 lime
  • 1 dl kokosflingor

Smält ner den hackade vita chokladen över vattenbad tillsammans med kokosfettet. Blanda ihop allt ordentligt. Riv sedan ner skalet från limen och dela den och pressa ner ena halvan i chokladsmeten. Vänd även ner kokosflingorna och blanda ihop allting väl. Fyll upp små ischokladformar med smeten och låt dem sedan stelna i kylen. Så himla enkelt och så himla gott!

Fler smarriga tips till julen hittar ni på länken här!

jul-arkiv – Matbubblan

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Scroll to Top
Meny