Kategorier

Alkoholfri Citrusdrink

Då var det äntligen dags för veckans bästa dag fredag igen och dags även att blanda till veckans fredagsdrink. Denna fredag bjuder jag er på ett trevligt alkoholfritt litet alternativ. Nämligen en Alkoholfri Citrusdrink. Riktigt god med en härlig och frisk smak av apelsin, lime och mandarin. Den är supergod så blanda ihop drinkar så det det räcker till hela familjen och skåla in helgen. Passa på att fixa lite goda snittar eller något annat tilltugg oxå så får ni starten på en riktigt mysig helg. Lite tilltuggs recept kan ni hitta här tilltugg-arkiv – Matbubblan

Alkoholfri Citrusdrink
Alkoholfri Citrusdrink

För två drinkar behöver ni:

  • 4 msk apelsinsaft
  • 1 st pressad lime
  • 1 st pressad mandarin
  • 1 äggvita
  • !s
  • Valfritt bubbelvatten
  • mandarinskivor

Häll ner apelsinsaft, pressad lime, pressad mandarin och äggvita i en drinkshaker tillsammans med lite is. Skaka shakern kraftigt och sila nu upp drinken i två väl kylda glas. Toppa drinkarna med lite bubbelvatten och skeda över äggviteskummet som blev kvar i shakern när du silade drinken. Garnera glasen med mandarinskivor.

Sådär skål på er, nu kan helgen börja!

Är ni sugna på fler drinktips så kan ni kika in här! Ni hittar både drinkar med och utan alkohol så det ska passa er alla.

drinktips-arkiv – Matbubblan

Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.