Chilipicklad Rödlök Med Ingefära

Chilipicklad Rödlök Med Ingefära

Picklad Rödlök är ju ett måste till vilken tacorätt som helst. Denna variant av Chilipicklad Rödlök Med Ingefära är det dessutom lite mera sting i. Pricken över i:et i din taco. Så gott med hetta och samtidigt både sött och syrligt.

Chilipicklad Rödlök Med Ingefära
Chilipicklad Rödlök Med Ingefära
  • 2 st rödlökar
  • 5 cm färsk ingefära
  • 1 1/2 dl vatten
  • 1 1/2 dl ättika
  • 4 msk strösocker
  • 1/2 tsk salt
  • 1 tsk chiliflakes

Skiva rödlöken och den färska skalade ingefäran. Använd gärna en mandolin. Lägg den skivade rödlöken och ingefära i en skål och strö över chiliflakes. Koka upp ättika, vatten, socker och salt så att sockret löser sig. Häll nu vätskan över rödlöken, ingefäran och chiliflakes. Låt det sedan svalna och ställ i kylen gärna minst ett dygn innan servering.

Söker ni fler tips på tillbehör? Kika här!

https://www.matbubblan.se/tag/tillbehor/

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Scroll to Top
Meny