Tacogratäng

Tacogratäng

Variera fredagstacosen och släng ihop en krämig Tacogratäng istället. Servera med dina favorittillbehör och nachochips. Enkel och gott och går hem hos de flesta.

Tacogratäng
Tacogratäng

4 portioner

  • 500 g nötfärs
  • 1 påse tacomix
  • 1 burk tomatsalsa
  • 2 dl creme fraiche
  • 3 dl riven ost
  • 150 g cocktailtomater
  • Nachochips

Bryn nötfärsen i stekpanna i lite smör. Tillsätt kryddmixen och tomatsalsan och låt koka ihop några minuter. Häll köttfärsröran i botten på en ugnsform. Blanda creme fraichen och den rivna osten och bred över färsen. Toppa med halverade cocktailtomater. Sätt in formen i ugnen på 175 grader i ca 30 minuter. Ta ut formen och toppa med krossade nachochips.

Tacogratäng

Servera med dina favorittillbehör. Jag gjorde en blandsallad och serverade även extra nachochips, salsa, gräddfil och picklad rödlök vid sidan av 🙂

Tacogratäng

Så himla krämigt, smarrigt och enkelt när man är sådär fredagstrött och bara vill slänga ihop någonting jätte snabbt men ändå jätte gott.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Scroll to Top
Meny