Vem har sagt att en korv med bröd behöver vara trist? Satsa på en riktigt god korv av bra kvalité. Ett gott briochebröd och favvo tillbehören. Nu menar jag inte senap och ketchup 😉 tänk utanför boxen. Vi körde på färsk chorizo med srirashamayo och picklad rödlök.
- 8 st färska chorizokorvar
- 8 st brioche korvbröd
- rostad lök
- 1 dl god mayonäs (gärna hemslagen)
- 2 tsk srirasha
- picklad rödlök
- färsk koriander
Det går ju att köpa färdigpicklad rödlök men det är såå enkelt gör egen den håller sig kylen länge och passar till mycket. Här hittar ni ett recept på den.
Blanda srirashan med majonäsen. Stek eller grilla de färska korvarna. Lägg korvarna i bröden och toppa sedan med tillbehören. Voila världens snabbaste lunch och du har hottat upp den lite trista vanliga snabbkorven. Detta tar ju inte ens längre tid.