Kategorier

Rosa Pantern

Gillar ni mjölkdrinkar? Den här gamla klassikern Rosa Pantern har väll nästan alla druckit någon gång men kanske lite glömt bort i drinkvimlet. Den tåls att dammas av och får faktiskt bli denna veckas fredagsdrink tycker jag. Det är såå gott med licor 43 som gör sig grym tillsammans med mjölk. Den rosa härliga färgen gör ju sitt också. Så nu tycker jag vi blandar oss varsin Rosa Pantern drink och tar helg!

Rosa Pantern
  • 2 cl Vodka
  • 2 cl Likör 43
  • 12 cl Mjölk
  • 1,5 cl Grenadin
  • 3 cl grädde

Häll ner alla ingredienser utom grädden i en shaker och skaka. Fyll sedan ett highball glas med massor av krossad is. Häll ner drinken i glaset över den krossade isen och toppa sedan din Rosa Panter med grädde.

https://www.systembolaget.se/dryck/sprit/licor-43-78902

Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.