Arla guldko bästa matglädje förskola

Arla guldko bästa matglädje förskola

Grym start på ena vecka! Vi är finalister i Arla guldko bästa matglädje förskola 2020.

Ni som redan känner mig vet att jag jobbar som kock på en förskola. Typ världens bästa jobb. Att få jobba både med mat och med barn är så lyckat för mig. Det bästa av två världar helt enkelt.

Matintresset hör är ju inte bara till mitt yrke utan är även ett av mina stora intressen privat. Så att få hänga med dessa underbara små stjärnor på förskolan på dagarna, laga lite mat och försöka få dem intresserade för vad de äter. Exponera dem för bra livsmedel och bra matvanor redan tidigt är en fantastisk möjlighet och ren glädje för mig.

Att sedan äntligen fått igång intresset för skrivandet igen efter många år och dragit igång denna matblogg gör att det känner mig rätt nöjd och glad i livet just nu.

Idag kan jag även ÄNTLIGEN berätta för er att våran förskola, med mig och min fina kollega Andrea i täten tagit oss till final i Arlas tävling guldkon i kategorin bästa matglädjeförskola.

Från topp tio till topp tre.

Det är tredje gången gillt nu, en semifinalplats och två finalplatser har vi lyckats knipa genom åren. Nu håller vi tummarna att 2020 är året guldkon blir vår.

Nu jäklar ska kossan flytta hem till Köping och förskolan Sagostugan.

Älskar att se hur vårat matglädjearbete har smittat av sig på hela förskolan och är så stolt över den helhet vi lyckats få till i vår verksamhet.

4 maj går finalen av stapel i Stockholm på moderna muséet. Men innan dess ska vi få lite oanmälda jurybesök på förskolan och visa upp våran fina verksamhet.

Håll tummarna för oss och att vi tar den där kossan, vi är alla så taggade i år.

Arla guldko
Arla guldko bästa matglädje förskola

https://kund.arla.se/service/evenemang-sponsorskap/arla-guldko/2020/basta-matgladjeforskola/sagostugan/

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Scroll to Top
Meny