Dadel och Pistagebollar

Dadel och Pistagebollar

Testa min lite nyttigare variant av chokladbollar, jag lovar dessa är sjukt goda och det är svårt att bara äta en 😉 Supersmarriga Dadel och pistagebollar. Värda att testas om ni är sugna på en lite nyttigare fika.Lite kvällsgott framför tv:n till Sveriges mästerkock ikväll? Ja man kan inte sitta hungrig när man tittar på matprogram 😉

Dadel och Pistagebollar
Dadel och Pistagebollar

  • 2 dl urkärnade dadlar
  • 1,5 dl pistagenötter
  • 2 dl havregryn
  • 3 msk kokosolja
  • 2 msk kallt vatten
  • 2 msk kakao
  • 2 krm flingsalt
  • Kokosflingar att rulla bollarna i

Lägg alla ingredienserna i en matberedare och mixa smeten några minuter, späd eventuellt med lite mer vatten om det behövs.

Rulla bollarna i kokos

Låt dem stå en stund i kylen

Ät och njut!

3 reaktioner på ”Dadel och Pistagebollar”

  1. Pingback: Rawfood Blåbärsbollar - Matbubblan - Rawfoodbollar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Scroll to Top
Meny