Testa min lite nyttigare variant av chokladbollar, jag lovar dessa är sjukt goda och det är svårt att bara äta en 😉 Supersmarriga Dadel och pistagebollar. Värda att testas om ni är sugna på en lite nyttigare fika.Lite kvällsgott framför tv:n till Sveriges mästerkock ikväll? Ja man kan inte sitta hungrig när man tittar på matprogram 😉

- 2 dl urkärnade dadlar
- 1,5 dl pistagenötter
- 2 dl havregryn
- 3 msk kokosolja
- 2 msk kallt vatten
- 2 msk kakao
- 2 krm flingsalt
- Kokosflingar att rulla bollarna i
Lägg alla ingredienserna i en matberedare och mixa smeten några minuter, späd eventuellt med lite mer vatten om det behövs.
Rulla bollarna i kokos
Låt dem stå en stund i kylen
Ät och njut!
Comments kan man ta i något annat istället för pistagenötter
Absolut byt ut till de nötter du gillar bäst eller solroskärnor om du vill ha de helt nötfria 🙂
Pingback: Rawfood Blåbärsbollar - Matbubblan - Rawfoodbollar